Wij werken samen met

Home ┬╗ Wij werken samen met
jejujo-land

jejujo-land

Jejujo-land biedt verblijf en begeleiding voor kinderen en jeugdigen met een psychiatrische problematiek in de leeftijd van 9 tot en met 16 jaar oud. 

Kabouterhuis

Goede zorg biedt MOC ’t Kabouterhuis aan gezinnen met jonge kinderen met een ontwikkelingsachterstand, opvoedings- of psychiatrische problemen. 

Specialistische jeugdhulp

Specialistische jeugdhulp is voor jeugdigen en gezinnen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. In de regio Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland werken 13 gemeenten samen.

Chinski

Chinski is een organisatie voor hulp aan kinderen, jongeren & jongvolwassenen van 4 t/m 23 jaar. Het aanbod bestaat uit diagnostiek en behandeling van schoolproblematiek, gedrags- en sociaal-emotionele problemen. 

HKZ CERTIFICATIE

Het kwaliteitsmanagementsysteem van Het Familiecentrum voldoet voor behandeling en diagnostiek van kind en gezin aan de eisen van het HKZ Certificatieschema voor Kleine Organisaties van NEN. Bekijk het certificaat (PDF).

AVG OK

Met het AVG OK-vignet laten wij zien dat we de privacy van onze cli├źnten serieus nemen. Wij hebben het stappenplan doorlopen en voldoen aan de specifieke voorwaarden van de Stichting AVG.