Praktische informatie

<< Vorige

Wij werken o.a. samen met:

Adres
Het Familiecentrum
Amstelzijde 83
1184 TZ Amstelveen

Voor vragen  kunt u ons bellen of mailen:
020-7372117
info@hetfamiliecentrum.nl

Wachttijd
De wachtlijst van Het Familiecentrum is tijdelijk gesloten.

Bereikbaarheid
Bus 171 stopt praktisch voor de deur(bushalte Brug/Amsteldijk).
Vanaf de halte van bus 300 en 356 is het 15 minuten lopen(bushalte Ouderkerk aan de Amstel).

Parkeren
Aan het einde van de straat/Amstelzijde is zowel links als rechts een parkeerterrein. Het tarief voor beide parkeerterreinen is € 2,25 per uur.

In het dorp Ouderkerk aan de Amstel, aan de andere kant van het water,  kunt u gratis parkeren, gedeeltelijk met een blauwe parkeerschijf, gedeeltelijk helemaal vrij. (even zoeken)

Kosten en vergoedingen
Vanaf januari 2018 heeft Het Familiecentrum een contract met de regiogemeenten Amsterdam-Amstelland. Hieronder vallen  Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Ouder-Amstel, Uithoorn. Tevens met de regiogemeenten Zaanstreek-Waterland. Hieronder vallen Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad. Dit betekent dat alle jeugdzorg door deze gemeenten wordt bekostigd. Hiervoor is een verwijzing nodig vanuit de betreffende gemeente, de kinder-of jeugdarts of uw huisarts.

Afzeggen
Het kan gebeuren dat u verhinderd bent voor een afspraak. Wij vragen u dit zo snel mogelijk aan ons door te geven. Wij zoeken dan naar een andere datum en tijd. Als de afspraak binnen 24 uur wordt afgezegd of u vergeet de afspraak dan hanteren wij een tarief van €50 per behandelaar. Dit tarief wordt ook niet door de gemeente vergoed.

Corona-virus
Klik hier voor onze werkwijze.

Privacy Policy
Lees hier meer over hoe we uw gegevens gebruiken.

Klachten

Heeft u een klacht? Lees hier wat u moet doen.

Comments are closed.