Corona-virus

Het Familiecentrum gaat vanaf 4 mei weer face-to-face contacten aanbieden met inachtneming van de volgende voorzorgsmaatregelen:

– Bij gezondheidsklachten zoals verkoudheidverkoudheid/niezen/hoesten/keelpijn/moeilijk ademen/koorts of wanneer er bij directe familieleden Corona besmettingsverschijnselen zijn, willen we je vragen niet naar de praktijk te komen en je afspraak af te bellen, er is dan wel de mogelijkheid voor een (beeld)belcontact. 
Uiteraard geldt deze afspraak ook voor de behandelaars van Het Familiecentrum.

– Graag stipt op tijd komen, mocht je er eerder zijn dan graag buiten wachten, we zullen ervoor zorgen dat er een bankje voor de deur komt te staan. Na de behandeling graag direct de praktijk weer verlaten.

– Bij binnenkomst vragen we je je handen te reinigen met de ontstmettingsspray, je handen te drogen met de papieren handdoekjes en deze te deponeren in de afgesloten afvalbak.

– We willen jullie vragen om geen gebruik te maken van de stoffen bank beneden en de stoffen zitkussens boven, deze kunnen tussentijds niet worden gereinigd.

– We zullen in deze periode geen koffie, thee of limonade aanbieden, dus vragen wij je je eigen drinken meenemen.

Wij zullen er zorg voor dragen dat het pand optimaal aan de hygienische eisen zal voldoen, zo laten we tussen de ene en de andere behandeling een half uur tijd zodat we het toilet, de deurklinken etcetera. kunnen reinigen en desinfecteren.
Aan het einde van iedere werkdag zullen alle meubels en de keuken worden gereinigd.

De betreffende behandelaar zal met een ieder contact opnemen om de vervolgafspraken te maken.

Wij zijn gedurende de zomervakantie goed bereikbaar:
Via telefoonnummer:  0207372117, op dit nummer krijg je altijd een voicemail, spreek deze in, de voicemail zal dagelijks een aantal keer worden gecheckt.
Of per mail: info@hetfamiliecentum.nl, ook deze zal dagelijks een aantal keer worden gecheckt

Comments are closed.