Corona-virus

Het Familiecentrum biedt weer face-to-face contacten met inachtneming van de volgende voorzorgsmaatregelen:

– Bij gezondheidsklachten zoals verkoudheidverkoudheid/niezen/hoesten/keelpijn/moeilijk ademen/koorts of wanneer er bij directe familieleden Corona besmettingsverschijnselen zijn, willen we je vragen niet naar de praktijk te komen en je afspraak af te bellen, er is dan wel de mogelijkheid voor een (beeld)belcontact. 
Uiteraard geldt deze afspraak ook voor de behandelaars van Het Familiecentrum.

– Graag stipt op tijd komen, we streven ernaar om maximaal 2 personen in de wachtkamer te hebben, in de spreekkamer beneden maximaal 4 personen en in de behandelkamer boven maximaal 6 personen. Op deze manier kunnen we de 1,5 meter afstand waarborgen. Na de behandeling vragen wij je de praktijk meteen weer te verlaten.

– Bij binnenkomst vragen we je je handen te reinigen met de ontsmettingsspray

– We willen jullie vragen om geen gebruik te maken van de stoffen bank beneden en de stoffen zitkussens boven, deze kunnen tussentijds niet worden gereinigd.

– We zullen in deze periode geen koffie, thee of limonade aanbieden, dus vragen wij je je eigen drinken meenemen.

-Wij zullen er zorg voor dragen dat het pand optimaal aan de hygienische eisen zal voldoen. Zo streven we ernaar om tussen de ene en de andere behandeling minimaal een kwartier in te plannen, waarin we het toilet, de deurklinken etcetera. kunnen schoonmaken.
Aan het einde van iedere werkdag zullen alle meubels en de keuken worden gereinigd.

Comments are closed.